Personalizări

Pune-ți amprenta cu logoul tău pe orice produs textil, fie el accesoriu sau chiar articol de îmbrăcăminte al personalului. Toate aceste detalii fac parte din imaginea ta!

  • Metode: broderie, sublimare, termotransfer
  • Culori: diverse
  • Material: bumbac, polyester, spandex

Cămăși

Personalizare este un mod grozav prin care puteți scoate în evidență echipamentul personal. Prin adăugarea unui nume, a unui logo sau a oricărui text personalizat demonstrați clienților, membrilor sau angajaților că vă pasă de micile detalii care fac diferența.

De asemenea, nimic nu spune „Îmi pasă” așa cum o face o cămașă oferită cadou cu o monogramă brodată; noi facem munca, dumneavoastră obțineți zâmbete și recunoștință.

broderie-camasi
broderie-camasi

Tricouri

Tricourile personalizate pot infuza imediat în echipa dumneavoastră o doză mare de spirit de echipă. Când indivizii unei echipe, fie ea sportivă sau profesională, poartă aceleași culori și însemne simt imediat că sunt conectați și că aparțin unui grup, că au ceva in comun unii cu ceilalți.

În loc să muncească pentru a obține o victorie individuală, persoanele care poartă un tricou de aceeași culoare cu același logo simt imediat că fac parte din ceva mai mare decât ei și se descurcă mult mai bine în a conlucra pentru atingerea scopului comun al echipei.

tricouri-brodate
tricouri-brodate

Contactează-ne