Perdele & Draperii

Scopul perdelelor și draperiilor poate fi de a da o pată de culoare încăperii, a crește intimitatea, a creea întuneric sau a adăuga un strat de izolare ferestrelelor.

  • Modele: > 200
  • Imprimeuri: clasice, florale, geometrice
  • Material: in, bumbac, polyester

Perdele și draperii 

Perdelele și draperiile, la fel ca un tablou, întregesc aspectul unei camere. Ele ocupă o suprafață mare din câmpul vizual drept urmare sunt importante pentru aspectul general al încăperii. Fie că sunt folosite pentru a pune în evidență anumite detalii sau că se îmbină maiestuos cu restul elementelor din cameră, perdelele si draperiile completează și definitivează din punct de vedere al designului vizual.

O draperie vă va permite să controlați într-o oarecare măsura cantitatea de căldură și lumină care vine din exterior în timp ce o perdea ușoară vă ferește de priviri curioase în timp ce permite luminii difuze să intre prin fereastră. Draperiile vă ajută și în dormitor deoarece nu permit luminii să intre ceea ce este perfect în acele dimineți când 30 de minute de întuneric în plus pot face diferența între o zi bună și una mai puțin bună.

Contactează-ne